Начало > Новини

Новини

 • Най-големите български птицепроизводители и износители на птиче месо за Европа и собственици на холдинг "Градус" - братята Иван и Лука Ангелови, са тазгодишните носители на престижната награда на в. "Български фермер" "Агробизнесмен на България".

  Прочети
 • Радваме си да ви съобщим, че марката ГРАДУС бе избрана за Superbrand в категорията "Месни храни" в резултат на независимото проучване на потребителския сегмент на българския пазар, осъществено от международната организация Superbrands и GfK Bulgaria.

  Прочети

 • На 20.12.2014 г. направихме първата копка на къщата за деца, лишени от родителска грижа. Присъстваха г-жа Кристалина Георгиева, зам. председател на ЕК, г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, г-н Ангел Ангелов, собственик на фирма Градус

  Прочети
 • Изпълнителният директор и собственик на "ГРАДУС" бе отличен с "Мистър Икономика 2012" в категория "За принос в развитието на аграрния сектор".

  Прочети
 • Естествено, на масата с пиле Градус!
  Като естествено продължение на всичко натрупано досега идва новата рекламна кампания на Градус – най-големият производител на пилета в България.

  Прочети

Страница 1 от 2Следваща

История

1992

Компанията е основана от двамата
братя Иван и Лука Ангелови.

2001

2001 година се открива
фуражен завод.

2005

2005 година стартира
работата на люпилня.

2006

Започват работа предприятие за обработка на
птиче месо, Градус е обявен за инвеститор на годината.

2010

Фирма Градус сменя изцяло
своята корпоративна идентичност