Калории
590
Калории
590
Протеини
57 г
Мазнини
26 г
Въглехидрати
32 г
Фибри
2 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Направете разрез в пилешките гърди, така че да се отвори като книга и начукайте , за да изтъните и изравните.
Бланширайте розичките броколи във вряща подсолена вода за около минута. Охладете в купа с ледена вода. Отцедете добре, нарежете на дребно и смесете с кашкавала.
Към галетата добавете ригана и червения пипер и разбъркайте.
Залейте чесъна с олиото и оставете настрана.
Посолете и подправете с черен пипер пилешкото. Намажете с чесновото олио и във всяко поставете от сместа с броколи и кашкавал. Завийте на стегнато руло. По същия начин оформете и останалите филета. Наредете рулата на разстояние едно от друго в тава с „шева“ надолу и намажете с разтопеното и охладено масло. Посолете и поръсете с овкусената галета. Печете в загрята до 220 градуса фурна 25 минути.
Нарежете рулата на филийки и сервирайте със свежа салата и сладко от люти чушки.
Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.
Съгласен съм Научи повече