Калории
456
Калории
456
Протеини
39 г
Мазнини
27 г
Въглехидрати
15 г
Фибри
3 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Овкусете пилето със сол, пипер и зехтин.
Загрейте зехтина в тиган на среден огън. Поставете пилете и гответе по 5 минути на страна до получаване на златиста коричка. След това го извадете и преместете в чиния.
В същия тиган добавете чесъна и балсамикото. Към тях изсипете и разрязаните на две чери домати. Добавете щипка сол, поставете капака и ги оставете да къкрят около 10-15 минути или докато доматите омекнат и пуснат соковете си.
Междувременно направете пестото, като добавите всички съставки в чопър. Блендирайте до получаване на хомогенна смес.
След като доматения сос е готов, прибавете пилето и 3 супени лъжици от пестото. Накрая сложете моцарелата и поставете капака на тигана, за да може тя да се разтопи.
Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.
Съгласен съм Научи повече