Калории
792
Калории
792
Протеини
80 г
Мазнини
34 г
Въглехидрати
58 г
Фибри
8 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
В касерола загрейте зехтина и маслото.
Посолете и подправете с черен пипер бутчетата и ги запържете до златисто от всички страни. Извадете месото в чиния и в същия съд сложете нарязаните на кубчета лук, морков и селъри и гответе 5 минути, докато омекнат.
Прибавете ситно нарязания чесън, разбъркайте и гответе около минута.
Налейте виното и оставете да се редуцира за 4-5 минути. Прибавете доматите, солта и захарта и разбъркайте.
Върнете пилето с съда, покрийте с капак, намалете котлона и гответе 30-35 минути.
Прибавете лещата и маслините и гответе гответе още 10 минути.
Сервирайте ястието поръсено със ситно нарязан магданоз.
Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.
Съгласен съм Научи повече