Калории
666
Калории
666
Протеини
23 г
Мазнини
47 г
Въглехидрати
35 г
Фибри
3 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Измитите картофи обелете и нарежете на дебели кръгчета. Изсипете в тава, добавете разязаните на четири обелени глави лук и полейте с половината зехтин и бирата.
Посолете, подправете с черен пипер и сложете няколко клонки пресен розмарин.
Печете зеленчуците 20 минути в предварително загрята до 220 градуса фурна.
Подсушете бутчетата с домакинска хартия, намажете от всички страни със зехтин, посолете и подправете с черен пипер.
В тиган загрейте зехтина и маслото и запържете бутчетата първо от страната с кожата за 6-7 минути, докато станат златисти. Обърнете и гответе още 4-5 минути.
Сложете бутчетата в тавата със зеленчуците и печете 35-40 минути. Проверете степента на изпичане.
Сервирайте по 1 бутче на порция, картофи и лук и соса от печенето.
Поръсете с малко ситно нарязан пресен розмарин.
Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.
Съгласен съм Научи повече