Калории
593
Калории
593
Протеини
26 г
Мазнини
36 г
Въглехидрати
41 г
Фибри
3 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Посолете и подправете бутчетата с черен пипер. В тиган загрейте 2 с.л. от олиото и запържете бутчетата от двете страни за 7-8 минути, докато станат златисти и ги извадете в чиния.
В дълбок тиган налейте останалото олио и запържете ориза за 2 минути, като бъркате непрекъснато. Добавете нарязаните на колелца лук и чесън и гответе още 2 минути.
Налейте 1/3 от бульона, посолете и подправете с черен пипер. Разбъркайте и оставете на котлона за 3-4 минути. Добавете измития спанак и разбъркайте, докато омекне от топлината.
Прехвърлете сместа в тавичка за печене, сложете отгоре нарязаното на кубчета масло и налейте останалия бульон.
Подредете запържените бутчета и печете 40 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна.
Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.
Съгласен съм Научи повече