Калории
390
Калории
390
Протеини
24 г
Мазнини
10 г
Въглехидрати
31 г
Фибри
г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
В голяма тенджера сложете разрязаните на две пилешки бутчета и налейте 1,5 л пилешки бульон.
Варете 15 минути, свалете съда от котлона и отделете месото.
Сложете го в кухненски робот заедно с пасирания чесън, пармезана, галетата, ситно нарязания магданоз, яйцето и индийското орехче. Пасирайте до получаването на еднородна смес и оформете с ръце малки, еднакви по големина кюфтенца.
Кипнете отново бульона, сложете пастата и кюфтенцата и гответе няколко минути до готовност (около 2-3 минути).
Сложете супата в купички и гарнирайте с листа селъри и настърган пармезан.
Пригответе бульона предварително и съхранявайте в хладилник до 2 дни.
Сложете пилето в голяма тенджера, добавете зеленчуците, билките и черния пипер и залейте със студена вода.
Оставете да заври и отстранете пяната. Намалете котлона, покрийте с капак и варете 2 часа на тих огън.
Извадете пилето, отделете месото и ползвайте в друга рецепта.