Калории
504
Калории
504
Протеини
35 г
Мазнини
8 г
Въглехидрати
77 г
Фибри
4 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Настържете джинджифила и го смесете с меда. Добавете пасирания чесън, соевия сос, оризовото вино и царевичното нишесте и разбъркайте добре.
Нарежете пилешкото бонфиле на малки късчета и залейте с половината от соса.
Разбъркайте и оставете за 30 минути, за да се овкуси добре месото.
Нарежете граха на тънки ивички, лютата чушка на колелца и настържете моркова на едро ренде.
Загрейте олиото в широк тиган и сложете пилешкото месо.
Гответе 8-10 минути, докато месото стане златисто и хрупкаво и добавете моркова, граха и лютата чушка.
Налейте останалия сос, разбъркайте, оставете на котлона за още 30 секунди и свалете съда от огъня.
Поръсете готовото ястие със ситно нарязан пресен лук, полейте със сока от лайм и сервирайте с басмати ориз.
Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.
Съгласен съм Научи повече