Калории
1014
Калории
1014
Протеини
56 г
Мазнини
43 г
Въглехидрати
100 г
Фибри
5 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Свари пилешките бутчета в подсолена вода за 40 минути. Охлади, обезкости и нарежи на дребно. За плънката ти трябват около 200 г сварено месо.
Загрей зехтина в голям тиган и запържи ситно нарязаният лук за 3-4 минути.
Прехвърли лука в купа и охлади.
Добави пилешкото месо, крем сиренето и ситно нарязаният кориандър. Посоли, подправи с черен пипер и разбъркай.
В тенджера сложи пилешкия бульон, млякото и маслото. Остави да кипне и добави брашното. Бъркай докато се оформи тесто, което се отлепя от дъното на съда.
Прехвърли тестото в купа и оставеи за 10 минути, за да се охлади.
Взимай парче от тестото с големината на яйце и оформи на 12 топки.
С пръсти разтегли топче тесто на тънък лист и сложи лъжичка от плънката. Затвори отвора и оформи като круша.
Подреждай оформените кнедли в плитка тавичка или поднос.
Загрей олиото, запържи до 180 градуса. Панирай кнедлите в яйце и галета панко и изпържи до златисто за 7-8 минути.
Поднеси горещи.