Калории
602
Калории
602
Протеини
24 г
Мазнини
44 г
Въглехидрати
26 г
Фибри
1 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Загрей фурната до 180°C градуса.
Покрий дъното на плитка тава с хартия за печене или алуминиево фолио, за да си спестиш почистването след това.
Постави скара за бисквитки върху хартията за печене.
Изсипи кафявата захар в плитка чиния.
Подсуши пилешките гърди и нарежи на дребни хапки около 1.5 – 2 см.
Овкуси пилешките хапки със зехтин, сол и черен пипер.
Нарежи всяко от резенчетата бекон на 2 или 3 парчета в зависимост от дебелината и дължината на бекона.
Завий всяко парче пиле с парче бекон, като няма нужда да го закрепваш с клечки за зъби, защото беконът залепва към пилето.
Оваляй обилно всяка от увитите в бекон пилешки хапки в кафява захар.
Подреди хапките върху скаричката и поръси отново щедро със сол и пипер.
Печи в предварително загрята до 180°C фурна от 30 до 45 минути (в зависимост от големината на хапките) или до златисто запечен и хрупкав бекон.
След като хапките са готови, поръси с листенца свеж магданоз и поднеси с избраните дипове, брускети, свежа салата и предпочитани напитки - за незабравимо куланрно изживяване ;)