Калории
518
Калории
518
Протеини
39 г
Мазнини
25 г
Въглехидрати
32 г
Фибри
3 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Сложете пилешкото филе между 2 листа фолио и изтънете с гладката страна на чук за месо до дебелина от 3-4 милимитра. Подправете със сол и черен пипер от двете страни.
Поставете по 2 слайса пилешко роле и отгоре намажете с каймак. Навийте на стегнато руло, като подгънете и страните навътре, за да не изтече плънката.
Приберете за 10-15 във фризера, за да стегне месото.
В подходящи чинии сложете яйцата, брашното и галетата и подправете със сол.
Панирайте пилешките рула последователно в брашно, яйце и галета. Оставете панировката да изсъхне за 10 минути.
Изпържете месото в загрято до 180 градуса олио за 7-8 минути от всички страни. Сервирайте със свежа салата и пържени картофи.