Калории
777
Калории
777
Протеини
31 г
Мазнини
52 г
Въглехидрати
49 г
Фибри
4 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
В широк съд загрейте зехтина и сотирайте нарязания на кубчета лук за 4-5 минути. Добавете тиквата, разбъркайте и гответе още 4-5 минути. Сложете пасирания чесън и спанака. Разбъркайте и гответе, докато спанака омекне. Свалете съда от котлона, прехвърлете сместа в купа и оставете да се охлади.
Прибавете сиренето рикота, накъсаното пилешко месо, настържете кората на лимона и добавете пармезана.
Разбъркайте добре до получаването на хомогенна смес.
Разстелете на плота един лист бутер тесто и сложете половината плънка в единия край.
Намажете срещуположния край на тестото с разбитото яйце, завийте на руло и разрежете на две.
Направете диагонални разрези, поставете рулата в тава покрита с хартия и намажете с яйце.
Печете 30 минути в предварително загрята до 220 градуса фурна.