Калории
594
Калории
594
Протеини
47 г
Мазнини
39 г
Въглехидрати
15 г
Фибри
3 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
В тавичка за печене сложете зехтина, солта, черния пипер, горчицата и ригана. Поставете месото и намажете добре със сместа. Разтрийте с ръце, за да се овкуси месото.
Печете 25 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна.
Извадете от фурната, покрийте с алуминиево фолио и оставете за 10 минути.
Нарежете пилешкото на хапки и смесете със спанака.
Нарежете тестото на правоъглници и поставете в 2 тави покрити с хартия за печене.
С върха на ножа маркирайте без да разрязвате напълно борд от 1 см на всеки квадрат и надупчете вътрешната част с вилица.
Разпределете крем сиренето в тартовете, като покриете добре вътрешния квадрат и намажете борда с разбития с млякото жълтък.
Сложете пиле и спанака върху сиренето, добавете разрязани на 2 чери домати.
Печете 12-15 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна, докато тартовете станат златисти и хрупкави.
Извадете от фурната и сложете нарязани на колелца маслини.