Калории
494
Калории
494
Протеини
34 г
Мазнини
17 г
Въглехидрати
57 г
Фибри
7 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Настържете джинджифила и чесъна.
В купа смесете соевия сос, сусамовото олио, меда и настърганите чесън и джинджифил. Добавете царевичното нишесте и разбъркайте, докато всички продукти се смесят добре.
Нарежете пилешките гърди на филийки с дебелина 3-4 милиметра.
Загрейте половината олио в дълбок тиган на средно висока температура.
Сложете нарязания на филийки лук и пилешкото и гответе за 4-5 минути, докато лукът стане прозрачен, а месото побелее и леко се зачерви.
Прехвърлете месото в купа и оставете настрана.
В същия тиган налейте останалото олио, увеличете котлона и добавете нарязаните на тънки филийки моркови и гъби.
Гответе 5 минути и прибавете розичките броколи и граха.
Запържете за още 5 минути и върнете в съда месото и лука.
Важно е зеленчуците да останат стегнати и хрупкави.
Налейте соса и гответе 4-5 минути, докато сосът се сгъсти и полепне по продуктите.
Сервирайте със сварен басмати ориз и поръсете с нарязан пресен лук и листа кориандър.