Калории
879
Калории
879
Протеини
71 г
Мазнини
32 г
Въглехидрати
78 г
Фибри
16 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Разрежете бутчетата на 2 или 4 парчета. Посолете и подправете с черен пипер. В голяма тенджера сгорещете олиото и запържете бутчетата на два пъти, първо от страната на кожата.
Гответе 5-6 минути, докато кожата стане златиста, обърнете и гответе още 4-5 минути.
Извадете месото в чиния и в същата мазнина запържете нарязания на кубчета лук и едро нарязания морков. Посолете и гответе 4-5 минути, докато зеленчуците омекнат и започнат да се карамелизират. Добавете чесъна, червения пипер и чубрицата, разбъркайте и след минута сложете доматите.
Гответе 5-6 минути и налейте горещия бульон. Сложете пилешките бутчета, разбъркайте и похлупете съда. Намалете котлона на средна степен и гответе 10 минути. Добавете нахута и гответе още 10 минути без капак.
Преди да свалите съда от котлона, добавете листата спанак.
Разбъркайте и поднесете горещо.
Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.
Съгласен съм Научи повече