Калории
685
Калории
685
Протеини
52 г
Мазнини
32 г
Въглехидрати
43 г
Фибри
7 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Посолете и подправете бутчетата с черен пипер.
В голяма тенджера загрейте 2 с.л. от зехтина и запържете бутчетата от всички страни до златисто за 6-7 минути.
Извадете месото, долейте останалия зехтин и запържете едро нарязаните моркови и чушки за 3-4 минути с ½ ч.л. сол.
Добавете гъбите – цели или разрязани на две, сложете 1 ч.л. сол и ½ ч.л. черен пипер и чубрицата и гответе още 3-4 минути.
Налейте виното и оставете за няколко минути да се изпари алкохолът.
Прибавете нарязаните на едри парчета картофи и доматите, върнете месото в тенджерата и разбъркайте.
Покрийте с капак и гответе 30 минути на средно силен огън.
Сложете перлените лукчета и едамаме и гответе още 15 минути под капак.
Сервирайте ястието поръсено със ситно нарязан пресен магданоз.
Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.
Съгласен съм Научи повече