Калории
579
Калории
579
Протеини
56 г
Мазнини
25 г
Въглехидрати
31 г
Фибри
2 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
за соса:
В касерола смесете доматите, меда, захарта, оцета и 200 мл вода.
Прибавете пушения пипер, сушените лук и чесън, кимиона, сол и черен пипер на вкус. Гответе на слаб огън, докато се сгъсти и охладете.
Почистете крилцата от щиковете, разделете ги на две, овкусете ги със зехтин, сол и черен пипер.
Подредете ги в тава върху пергаментова хартия и ги печете около 25 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
Намажете ги с половината от соса и ги печете отново до готовност – около 10–15 минути.
Изпечените пилешки крилца поднесете с останалия сос.
Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.
Съгласен съм Научи повече