Калории
820
Калории
820
Протеини
63 г
Мазнини
30 г
Въглехидрати
71 г
Фибри
5 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Полейте крилцата със зехтин. Посолете, подправете с черен пипер и разбъркайте.
Потопете крилцата в сусама, който сте сложили в голяма чиния, и притиснете добре, за да полепне по месото. Поставете крилцата в тава, покрита с хартия за печене. Напръскайте със спрей за готвене или полейте обилно със зехтин. Печете 30 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна.
В купа смесете зехтина, джинджифила, кориандъра, нарязания на тънки колелца лук и солта. Разбъркайте добре. Оставете настрана, за да имат време вкусовете да се смесят.
Сварете ориза с подсолена вода според указанията на опаковката. После го сложете в купа и оставете да се охлади.
Към охладения ориз добавете мирин, оцет и супена лъжица от дресинга с джинджифил.
В чинии за сервиране сложете от ориза. Отгоре поставете по 4 пилешки крилца, добавете снежен грах и резени авокадо, малко от джинджифиловия дресинг и листа пресен кориандър.